مرتضی فیض آبادی

اخبار از همه جا

 

 

 
 
 
 
 
بهتر است كله پاچه هر چند وقت يكبار مصرف شود زيرا غذايي با انرژي و از پروتئين بالايي برخوردار است.
 
 
 
 
بهتر است كله پاچه هر چند وقت يكبار مصرف شود زيرا غذايي با انرژي و از پروتئين بالايي برخوردار است.
 
مرتضي صفوي، متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: اضافه كردن برخي از غذاها همچون كله پاچه در وعده‌هاي غذايي موجب بازسازي بافت‌هاي فرسوده بدن مي‌شود. وي افزود: يكي از بهترين قسمت‌هاي كله پاچه زبان گاو و گوسفند است كه غني از ويتامين B12 می‌باشد كه طرفداران بيشتري دارد.
 
صفوي در ادامه گفت: كله پاچه که غني از كلسترول و چربي است انرژي لازم را تامين كرده و بسياري از ويتامين‌ها و پروتئين ها را به بدن منتقل مي‌كند و گفتني است كه نباید در خوردن كله پاچه زياده‌روي شود زيرا موجب پديدار شدن انواع بيماري ها مي‌شود.
 
 وي اظهار داشت: كله پاچه غني از كلسترول است و به همين دليل باید كم مصرف شود و در صورت استفاده بيش از حد مسبب رسوبگذاري در رگ‌هاي خوني شود و فرد دچار گرفتگي قلب و سكته مغزي مي‌شود.وي تاكيد داشت: كله پاچه باید در وعده صبحانه قرار گيرد و در وعده‌هاي ناهار و شام استفاده نشود چرا كه موجب ناراحتي‌هاي معده و بي خوابي مي‌شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: مرتضی فیض آبادی ׀ تاریخ: چهار شنبه 13 شهريور 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , feizabadi.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com